O nama

 

TESLA-MEDIA doo je reklamna agencija koja je stupila na tržište 2014. godine. Na samom početku smo bili agencija lokalnog a nedugo zatim regionalnog karaktera. Prateći trendove na tržištu i zahteve klijenata doneli smo odluku o širenju poslovne mreže na teritoriju cele Srbije. 

Naša poslovna mreža nastavlja da raste iz dana u dan. Trenutno smo u mogućnosti da klijentima ponudimo reklamni prostor na različitim TV i Radio stanicama, bilbordima i LED ekranima širom Srbije, na novim i atraktivnim lokacijama… 

Naš tim za svoje klijente radi medijsko planiranje, a kroz dobro odabrane i pripremljene kampanje uvek možete biti sigurni da će Vaš oglas biti na pravom mestu u pravo vreme i da će doći do pravih potrošača. 

Kada planiramo kampanju, prvo što istražujemo je Vaša ciljna publika / ciljna grupa / šta je motiviše, šta joj treba i koji je najlakši način da se do nje dođe.

MARKETING NIJE SAMO PRODAJA. Marketing pomera granice vašeg uspeha. Posvetite mu pažnju i vratiće vam neočekivano više.

Marketing će vam pomoći da privučete kupce, partnere, potrošače dobrim proizvodom/uslugom i stvaranjem dobrih veza i komunikacije. Sasvim je očigledno da je marketing neophodan svakom ko izlazi na teren i započinje ili igra tržišnu utakmicu. Posvetite mu pažnju i vratiće vam neočekivano više!

Gradite vaš uspeh najboljim alatima i ispunite vaše snove! – MI ZNAMO KAKO!

Naš tim stručnjaka učiniće da vaš nastup na tržištu bude zapažen, da zadrži postojeće klijente i da privuče nove...

BUDIMO KREATORI VAŠEG BRENDA!