INTERNET MARKETING

Reklamirajte se na internetu

Web sajt bez kvalitetnog marketinga ima isti efekat kao bilbord u pustinji. Google trenutno obrađuje 3 500 000 000 000 internet stranica, i uzima se u obzir da 80% posetilaca na neku web adresu dolazi preko pretrazivača. Kada se ovi podaci razmotre iz ugla vlasnika web starnice koji svoj marketing želi da plasira putem internet oglašavanja ovakva situacija na internetu deluje najblaže receno demorališuća.

Kako Vam možemo pomoći?

Odgovor je, radićemo marketinsku kampanju na internetu za Vašu web stranicu. Smatramo maksimizaciju broja poseta Vašim stranicama kao sastavni deo usluge prilikom izrade i održavanja web stranica.

Iskoristićemo načine na koje posetioci dolaze na web adresu, a to su:

- Direktnim upisom adrese u program instaliran na računaru za pretragu interneta (Mozila Firefox, Opera, Internet Explorer…). Za ovakav način pretrage potrebno je da posetilac zna vašu adresu, ovaj način je najređi i mora predhoditi upoznavanje trzišta sa vašom Internet adresom putem drugih medija.

- Pretraživanjem “Internet direktorijuma”. Internet direktorijumi su web stranice na kojima su web adrese stranica upisane i raspoređene u grupe i podgrupe, prema temama i područjima pripadnosti (www.dmoz.org  , www.aladin.co.yu) 

- „Link” i „Baner”. „Link” je veza sa nekog drugog sajta prema Vašim stranicama, “Baner” je reklamica postavljena na stranici jednog sajta u smislu reklamiranja drugog sajta.

- Pomoću internet pretrazivača. Internet pretrazivači su aplikacije smeštene i instalirane na nekoj internet stranici sa namerom lakšeg pretraživanja interneta od strane korisnika interneta. (Google, Yahoo, Krstarica…)

Društvene mreže

Ako vas tu nema, potencijalni partneri i korisnici Vaših usluga, računaju da ne postojite. U Srbiji Facebook koristi preko tri miliona korisnika, dok Instagram važi za najpopularniji medij za interakciju.

Bilo da ste velika ili mala kompanija, ali i pojedinac, društvene mreže možete iskoristiti da se sa svojim potencijalnim i postojećim klijentima zbližite.

Za vas ćemo definisati ciljnu grupu, budžet za oglašavanje, odabrati pravu društvenu mrežu, napraviti sadržaj i kreirati plan objava.

Zajedno do cilja

Vizuelni identitet na Internetu danas je primarni marketinški ključ za otvaranje svih vrata!

Vaša Web prezentacija treba da ispuni sve zahteve profesionalnosti, vizuelne atraktivnosti, funkcionalnosti i sadržaja.

Prepustite to nama!